2026/1 EKPSS Robotu

KPSS Robotunu Nasıl Kullanacaksınız?

Memurlar.net'in yenilenen KPSS Robotu iki bölümden oluşmaktadır.

İlk bölümde, arama formu üzerinden; öğrenim bilgileri, kadro kodu, kadronun nitelikleri veya il seçeneğine göre kılavuzda yer alan kadroları süzebilirsiniz. Sorgulama sonrasında gelen sayfadan her bir kadro için kadronun detayı ve niteliklerini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca bu sayfada, kadrolarla ilgili yorumda da bulunabilirsiniz.

İkinci bölümde ise, KPSS Robotundaki en önemli özellik olan kadroların Favorilere eklenmesi modülü bulunuyor. Üyelik girişi yaptıktan sonra her kadronun en sağında yer alan simgeye tıklayarak, ilgilendiğiniz kadroları favorilerinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca, bu modülde, kadroyu favorilerine ekleyen üye sayısı ve üye adlarına da ulaşabilirsiniz. ÖSYM, taban puanları açıkladığında, favorilere eklediğiniz kadrolara en küçük kaç puanla yerleştirme yapıldığını tek bir ekrandan görebileceksiniz.

Bu alımda 942 kadro için toplam 1,533 kontenjan açıldı

2026/1 EKPSS Robotu başvuları 19 Ocak 2026 23:59 tarihinde sona ermiştir.

İlgilendiğiniz kadroları favorilerize ekleyerek tercih listenizi oluşturabilir sizinle aynı kadroyla ilgilenen diğer üyeleri görebilirsiniz. Bu sistemi kullanabilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.
Kadronun detayını ve yapılan yorumları gösterir, Kadroya ait nitelikleri gösterir, Kadroyla ilgilenen üye sayısını gösterir, Kadroyu tercih listenize ekler
KoduKurumÜnvanİlKontenjan
En az bir arama kriteri seçiniz.
Yorum yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.
kdrzky3338.6 gün önce
Puanlar kaç?
,
0 0
ecemtl2 hafta önce
Arkadaşlar herkese merhaba. Aramızda 85 puan üstü önlisans mezunları telegramda grup var oraya gelse de hepimiz haberleşerek kısıtlı kadrolarda ölü tercih yapmadan tercih dönemini yönetsek? :) Birbirimizden haberimiz olsa tercih çakışma durumu biraz daha ortadan kalkmış olur gibi geliyor. Herkese gönlünün istediği yerde çalışmanın nasip olması dileğiyle... :)
,
1 1
080120262 hafta önce
sağlık kurumları işletmeciği
,
0 0
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam